KULEK11 Napisano 16 Lipca 2012 #95051 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Siemka Mam problem chcialem zagrac pierwszy raz na jail breaku i za??adowalo mi sie i mam bana.Moje ip ale nie moj nick. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Killer L0v3. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: .:Neqs':. [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '88.199.232.2' [AMXBans] =============================================== No detail texture mapping file: maps/jail_geridonusum_detail.txt R_LoadSkys: Couldn't load gfx/env/kains_beachrt.tga Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Gra??em tylko na nazwach: jedziemy po ziolo ; KULEK Moje ip 88.199.232.2 Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 16 Lipca 2012 Użytkownik #95082 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi