Swirek Napisano 16 Lipca 2012 #95468 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Nick: Swirek IP: 31.128.3.23 SteamID (je??li posiadasz): Brak Data i godzina bana: Nie wiem. Czas na jaki go dosta??es: Permanentnie. Pow??d bana: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina HLTV Pochylnia. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: wuj3k. ! [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '31.128.3.23' [AMXBans] ======================================= Nick admina: " Admin HLTV Pochylnia " Opis sytuacji: Wchodze na serwer a tu BOOM ban... Dlaczego jestem niewinny: Jestem niewinny , poniewa?? to nie ja. Mo??e kto?? mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek132 Napisano 16 Lipca 2012 #95471 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 >Ban - STEAM ID LAN - Bany/Screenshoty - Sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub07_PL Napisano 16 Lipca 2012 #95490 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi