Skocz do zawartości

Propoyzcja na Temat zakazu kladzenia min

Rekomendowane odpowiedzi

Witam moja Kolejna propozycja jest to Aby zabronic Kladzenia min na Respie u CT i TT bo jest to troche denerwujace na niektorych mapach Resp jest maly a miny na nim sa poprostu tragiczne tym bardziej ze gdy ktos Gra (saperem lub soberem i ma Ostra biegunke oraz Notatki sapera) wtedy resp jest tak zaminowany ze przejsc bez wpadniecia w mine umie chyba tylko Ninja ;p a jesli by przeszla ta propozycja to banna za miny na respie mogl by byc 4h tak jak i w innych waskich przejsciach

Czekam na wypowiedzi graczy jak i zarowno szanownego teamu Adminow i HA

Dziekuje i pozdrawiam wszystkich z CodMod 45k lvl

Witam moja Kolejna propozycja jest to Aby zabronic Kladzenia min na Respie u CT i TT bo jest to troche denerwujace na niektorych mapach Resp jest maly a miny na nim sa poprostu tragiczne tym bardziej ze gdy ktos Gra (saperem lub soberem i ma Ostra biegunke oraz Notatki sapera) wtedy resp jest tak zaminowany ze przejsc bez wpadniecia w mine umie chyba tylko Ninja ;p a jesli by przeszla ta propozycja to banna za miny na respie mogl by byc 4h tak jak i w innych waskich przejsciach

Czekam na wypowiedzi graczy jak i zarowno szanownego teamu Adminow i HA

Dziekuje i pozdrawiam wszystkich z CodMod 45k lvl

Pultrum jestem za bo mnie tez denerwuje to ze ldzie zminuja calego respa i wes przedz a czystym dowodem jest cs_max i do tego tam sa miny przy hostach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...