}{uL!G4N Napisano 16 Lipca 2012 #95595 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witam moja Kolejna propozycja jest to Aby zabronic Kladzenia min na Respie u CT i TT bo jest to troche denerwujace na niektorych mapach Resp jest maly a miny na nim sa poprostu tragiczne tym bardziej ze gdy ktos Gra (saperem lub soberem i ma Ostra biegunke oraz Notatki sapera) wtedy resp jest tak zaminowany ze przejsc bez wpadniecia w mine umie chyba tylko Ninja ;p a jesli by przeszla ta propozycja to banna za miny na respie mogl by byc 4h tak jak i w innych waskich przejsciach Czekam na wypowiedzi graczy jak i zarowno szanownego teamu Adminow i HA Dziekuje i pozdrawiam wszystkich z CodMod 45k lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GunJahMufYa Napisano 16 Lipca 2012 #95606 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witam moja Kolejna propozycja jest to Aby zabronic Kladzenia min na Respie u CT i TT bo jest to troche denerwujace na niektorych mapach Resp jest maly a miny na nim sa poprostu tragiczne tym bardziej ze gdy ktos Gra (saperem lub soberem i ma Ostra biegunke oraz Notatki sapera) wtedy resp jest tak zaminowany ze przejsc bez wpadniecia w mine umie chyba tylko Ninja ;p a jesli by przeszla ta propozycja to banna za miny na respie mogl by byc 4h tak jak i w innych waskich przejsciach Czekam na wypowiedzi graczy jak i zarowno szanownego teamu Adminow i HA Dziekuje i pozdrawiam wszystkich z CodMod 45k lvl Pultrum jestem za bo mnie tez denerwuje to ze ldzie zminuja calego respa i wes przedz a czystym dowodem jest cs_max i do tego tam sa miny przy hostach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 16 Lipca 2012 #95619 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dum3L'" data-cid="95606" data-time="1342474224">Pultrum jestem za bo mnie tez denerwuje to ze ldzie zminuja calego respa i wes przedz a czystym dowodem jest cs_max i do tego tam sa miny przy hostach Je??eli s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 17 Lipca 2012 #95725 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Nied??ugo nie bedzie gdzie stawiac tych miny bo bedzie sie dostawa??o bana jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sexy Flexi Napisano 17 Lipca 2012 #95806 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 jestem na NIE poniewa?? to nie jest nie potrzebne bo po sie sie kupuje premium aby mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie boj zaby Napisano 17 Lipca 2012 #95899 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Sexy Flexi'" data-cid="95806" data-time="1342514668">jestem na NIE poniewa?? to nie jest nie potrzebne bo po sie sie kupuje premium aby mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 17 Lipca 2012 #95913 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 kentucky a przejdziesz respa, ktory jest caly zaminowany klasa ktora porusza sie tylko po ziemi ? Co do pomyslu jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 22 Lipca 2012 #99776 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi