Chorzowski :> Napisano 16 Lipca 2012 #95685 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Nick: Chorzowski :> IP : 31.63.137.171 SteamID: STEAM_ID_LAN Data i godzina bana : okolo 00:30 Czas na jaki go dostalem: nie wiem Powod bana: nie wiem..? Nick Admina: Adamo Opis sytuacji: Gram na CoD, pozniejsza godzina, wszystko jest ok i nagle cos sie dzieje. Pojawia sie ramka : " You are BANNED. Check your console ", Zupelnie nie wiem o co chodzi, z gory mowie jestem niedoswiadczonym graczem, gram dla rozgrywki, nie widze powodu by grac z czitami i NIE GRAM Z CZITAMI... Moglby mi ktos wyjasnic o co chodzi? BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 15 Couldn't find map maps/de_rise.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Adamo. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Chorzowski :> [AMXBans] Reason: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '31.63.137.171' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 16 Lipca 2012 Użytkownik #95688 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wstaw ss`y kt??re zrobi?? tobie admin, powinny si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzowski :> Napisano 16 Lipca 2012 Autor #95696 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wstaw ss`y kt??re zrobi?? tobie admin, powinny si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 16 Lipca 2012 Użytkownik #95698 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Przeszukaj dok??adnie ten folder o kt??rym pisa??em wcze??niej a tak??e cstrike_polish. Powiniene?? w 1 z nich znale?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzowski :> Napisano 16 Lipca 2012 Autor #95699 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 W folderze "csstrike" nie ma ss'ow, przeszukalem, a folderu " csstrike_polish " nie moge sie doszukac... ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chorzowski :> Napisano 16 Lipca 2012 Autor #95703 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Podobno po 4h juz nie bede mogl dostac ub. Zajebsicie, chociaz nic nie zrobilem... Nie wiem wgl na jakiej podstawie twierdzic ze gralem na czitach, no ale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 17 Lipca 2012 Użytkownik #95711 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Spokojnie, b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 17 Lipca 2012 #95832 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Witam. Zrobione ssy graczom ostatnimi czasy mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 17 Lipca 2012 Użytkownik #95833 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi