Twoja Stara Napisano 17 Lipca 2012 #96192 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Nick:Twoja Stara IP:88.199.108.14 SteamID (je??li posiadasz):nie posiadam Data i godzina bana:2012-7-17 godz . 19:20 Czas na jaki go dosta??es:tydzien Pow??d bana:wyjasnij sprawe na forum ciezko ustalic kto jest podszywka Nick admina:Ras luta Opis sytuacji:pomylka :D Dlaczego jestem niewinny: teraz wyjasniam sytuacje nikt nie jest podszywka , wywala mnie z serwera mam dziwne lagi , ale moj nick jest ciagle na serwie pozniej wbijam 2 raz i wykrywa to jako 2 osobe , prosze o odbanowanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 17 Lipca 2012 #96193 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Mam pytanie dlaczego pisales w grze ze ty jestes prawdziwy a ktos sie podszywa pod ciebie kilka razy. Dawalem kicki za to ci ale dalej tak miales, w koncu napisales ze ktos wbil na twoj nick. Jesli to prawda ze to jedna osoba mozna dac ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja Stara Napisano 17 Lipca 2012 Autor #96200 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Mam pytanie dlaczego pisales w grze ze ty jestes prawdziwy a ktos sie podszywa pod ciebie kilka razy. Dawalem kicki za to ci ale dalej tak miales, w koncu napisales ze ktos wbil na twoj nick. Jesli to prawda ze to jedna osoba mozna dac ub. tak to prawda ze to 1 osoba a na poczatku myslalem ze naprawde ktos sie podszywa :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 17 Lipca 2012 #96208 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi