JOO Napisano 20 Lipca 2012 #98453 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 argonasty moglbys pograc troche na serwie i poznac zasady, bo znajac zycie ich nieznasz, a piszesz o zlamaniu regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argonasty Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98455 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 argonasty moglbys pograc troche na serwie i poznac zasady, bo znajac zycie ich nieznasz, a piszesz o zlamaniu regulaminu. Komentuj demko, plis. Wg Ciebie admin z??ama?? zasady, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 20 Lipca 2012 #98487 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Przejzalem demko od poczatku do konca i w skrocie tyle powiem, ze jak zaczales nagrywac demko to muza juz szla a vote mogle byc zrobione wczesniej, pozniej ktos napisal zeby Mesajah puscil muze on ja puscil napisales wtedy wylacz to on wylaczyl w ciagu 5 sek (tyle szla muzyka), zrobil vote na muze i wyszlo ze chca muzyke on ja puscil tylko na FD, jak napisal podczas polecen muzyka nie byla puszczana. Krotko mowiac nie widze powody by skarge skladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argonasty Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98493 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Przejzalem demko od poczatku do konca i w skrocie tyle powiem, ze jak zaczales nagrywac demko to muza juz szla a vote mogle byc zrobione wczesniej, pozniej ktos napisal zeby Mesajah puscil muze on ja puscil napisales wtedy wylacz to on wylaczyl w ciagu 5 sek (tyle szla muzyka), zrobil vote na muze i wyszlo ze chca muzyke on ja puscil tylko na FD, jak napisal podczas polecen muzyka nie byla puszczana. Krotko mowiac nie widze powody by skarge skladac. Da?? vote po tym jak muzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 20 Lipca 2012 #98496 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ty nie masz co szuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 20 Lipca 2012 #98497 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 PO 1 nie jestem twoim ziomem ani nikogo innego, po 2 nie wiem skad sie urwales zeby czepiac sie 5 sek (cichej muzyki), ktora zostala puszczona na FD a wtedy ona nic nie zaglusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 20 Lipca 2012 #98504 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Dobra to jest m??j ostatni POST. Drogi Twinie M3ntosie je??eli Chcecie bierzcie admina bo jeden gracz kt??ry ma multikonta robi sobie skargi na admin??w kt??rzy przez praktycznie ca??y dzie?? az po noc siedza na serwie prosze bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argonasty Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98505 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ty nie masz co szuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 20 Lipca 2012 #98512 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Tak haha Bartek ma perma ZA wbijanie na aktywnym wiesz? sam sie przyznal ze byl na nicku jacvbr czy ajkos tak iw czesniej tez dostal odemnie pzodrawiam cie ;] Gubisz sie w klamstwie ;) A perma na cfg nie bede mial Bo niczego zlego nie zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argonasty Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98517 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Nie wbija?? na aktywnym. Demko mi wrzuci?? zaraz po tym jak sko??czy?? gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 20 Lipca 2012 #98520 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Oj nie nie PAwel Mroczek Sprzedal BArtusia ;) I dsotal perma pzodr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argonasty Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98522 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Pawe?? Mroczek sobie jaja robi?? z Ciebie. Jak nie, to demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 20 Lipca 2012 #98531 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Wiesz nie mam ncizego lepszego do roboty tylko demka krecic tak jak ty dzieciak chociaz tak sie zachowujesz nic nie robisz tylko demka demka? Mnie taka zabawa nie smieszy kolego? Wiesz? Nie jestem takim ... kims jak ty co sprzedaje kazdego na kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argonasty Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98534 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Wnios??e?? du??o tym postem. Przeczytaj regulamin. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rusher Napisano 20 Lipca 2012 #98537 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 http://speedy.sh/TuTCS/Podruba.rar Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argonasty Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98539 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Panem Argonastym? Jaki?? dow??d, ??e to ja? Zamkn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Mroczek Napisano 20 Lipca 2012 #98541 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Podruba.rar - Speedy Share - upload your files here Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 24 Lipca 2012 #101742 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi