Under2 Napisano 20 Lipca 2012 #98588 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Verdziuszak. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Under [AMXBans] Powod: 'AB - Sprawe mozesz wyjasnic na pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '89.230.28.180' [AMXBans] ======================================= Prosze o ub ,poniewaz to nie ja zostalem zbanowany tylko ktos inny.Zaczelem grac na tym serwie z 2-3 mapy temu i patrze perm z powodem ab. Nie moglbym miec ab poniewaz nie mam zmiennego ip wiec to byloby nie mozliwoscia zeby wejsc na serwer. Jezeli dostane ub to prosze mnie powiadomic czy moge dalej grac na tym nicku. Pozdrawiam Under Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 20 Lipca 2012 #98597 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Bylem przy tym i Verdziuszek mowil tobie zebys zmienil nick inaczej dostaniesz erma miales szanse i jej nie wykorzystales :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misi3k Napisano 20 Lipca 2012 #98604 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ranger, ja tu widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Under2 Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98612 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Nie ja przyznaje slyszalem to ale poszedlem sprawdzic czy mam aktywnego w amx bans na stronie a jak juz weszlem do gry mialem perma. Prosze o unban poniewaz to nie ja zostalem zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Under2 Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98732 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Doczekam sie wypowiedzi jakiegos admina czy nie? Ilez mozna czekac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 20 Lipca 2012 #98777 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Nast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 20 Lipca 2012 #98778 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi