TotalnyHardcoor Napisano 20 Lipca 2012 #98810 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Po pierwsze Ras Luta mnei zbanowa?? za jakiego?? aktywnego bana po pierwsze nieby??o mnie dzisiaj przez ca??y dzie?? i od pewnego czasu kto?? wchodiz?? na m??j nick po 2 dlaczego da??e?? mi permamentnego bana je??eli kur wa niemia??em ??adnego bana po 3 sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 20 Lipca 2012 #98813 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Dostales okolo 3 dni wczesniej bana na tydzien gdyz zwiales mi przed banem za zabicie ct na chowanym lub utrudnianie gry innym nie pamietam, ale napewno za jedna z tych rzeczy. Ban nadal trwa a ja ciebie widze na serwerze wiec dostales bana za wchodzenie na aktywnym banie do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TotalnyHardcoor Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98814 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 ale nierozumeisz kurwa ??e kto?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TotalnyHardcoor Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98815 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 masz racje kurw anie wiem jakim hu**m ale kto?? chodzi na moim nicku kurwa !!!! przysiegam ze nei mam zadnego AKTYWNEGO BANA NO ODBANUJCIE MNIE MAM DOPEIRO 14 lat i kurwa nie znam sie na jakis czitach w csie nawet zmieniac ip nieumiem ale to nie ja ci uciek??em przed banem !!! czasem tak jest ??e zbanujes zmnie niby ale ja ejstem wylogowany i moge normalnie wej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TotalnyHardcoor Napisano 20 Lipca 2012 Autor #98816 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 we??cie nierubcie se jaj ??e perma dosta??em a gra??em tu miecha lubi??em ten serw i tu nagle mnie banujcie what the fuck ?? nierozumiem tego prosze o UB!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 20 Lipca 2012 #98820 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Po pierwsze istnieje opcja edytuj po 2 odbanowac sie nie jest rzadna sztuka, tylko sie mnie nie spodziewales ze wbije w tym momencie na serwer, a zadnego admina nie bylo to sobie grales na luzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 24 Lipca 2012 #101728 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taids Napisano 21 Września 2012 #134581 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi