}{uL!G4N Napisano 21 Lipca 2012 #99605 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Witam pisze w takiej sprawie aby usunac MrRakiete albo cokolwiek z nia zrobic bo juz sie zaczynam denerwowac i nie tylko ja od kiedy byl reset i zmniejszono PKT statystyk itp to 40% calego serwa zaczelo grac ta MrRakieta kazdy ma prawie po 5 k pz a MrRakieta jak pusci te swoje zakichane Rakietki to wszyscy leza na 1 strzala a nie po to placilismy za te Premki by tak szybko padac!!! Nie to ze bym byl egoista czy cos bo wiem ze nie kazdego stac na premki lub wola nie wydawac kasy ale to jest juz przegiecie z Ta Klasa!! Naprawde Usuncie ja albo powiekszcie staty zeby wiecej P?? by??o Czekam na Wypowiedzi graczy lub jakies propozycje Kto jest za usunieceim MrRakiety niech pisze " Usunac J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yumoto Napisano 21 Lipca 2012 #99611 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 "Usunac J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 21 Lipca 2012 #99614 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Usunac J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINIMALNY Napisano 21 Lipca 2012 #99616 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 "Usun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GunJahMufYa Napisano 21 Lipca 2012 #99619 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Jestem za aby ja usunac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Napisano 21 Lipca 2012 #99622 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 usunac ja w ch**a!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf99 Napisano 21 Lipca 2012 #99629 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 ja uwa??am ??e albo j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie boj zaby Napisano 21 Lipca 2012 #99637 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 No ja tak samo za usuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 22 Lipca 2012 #99769 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Witam pisze w takiej sprawie aby usunac MrRakiete albo cokolwiek z nia zrobic bo juz sie zaczynam denerwowac i nie tylko ja od kiedy byl reset i zmniejszono PKT statystyk itp to 40% calego serwa zaczelo grac ta MrRakieta kazdy ma prawie po 5 k pz a MrRakieta jak pusci te swoje zakichane Rakietki to wszyscy leza na 1 strzala a nie po to placilismy za te Premki by tak szybko padac!!! Nie to ze bym byl egoista czy cos bo wiem ze nie kazdego stac na premki lub wola nie wydawac kasy ale to jest juz przegiecie z Ta Klasa!! Naprawde Usuncie ja albo powiekszcie staty zeby wiecej P?? by??o Czekam na Wypowiedzi graczy lub jakies propozycje Kto jest za usunieceim MrRakiety niech pisze " Usunac J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi