TotalnyHardcoor Napisano 24 Lipca 2012 #101647 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 chcialbym prosic o ub dlatego ze jakis 3 dni tem udostalem perma za aktywnego bana chociarz ip mam stale 2lata ktos byl na moim nicku lub przez nieuwage ras luta dal mi zaszybko bana niby za jakas tam ucieczke i moglem wejsc na serwer prosze o sprawdzenie czy mam tego aktywnego bana bo gralem na JB ponad miecha i nieche tego stracic Z g??ry dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 24 Lipca 2012 #101663 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 To ja to jeszcze raz wyjasnie: TotalnyHardcoor lub jego podszywka tego nie jestem w stanie stwierdzic dostal bana na tydzien za zwianie przed banem, nastepnego dnia wchodzi TotalnyHardcoor i dostaje odemnie bana na zawsze za wejscie na aktywnym. TotalnyHardcoor twierdzi ze to nie on tylko ktos inny, jezeli mozecie to sprawdzcie ip Totalnego co dostal bana na tydzien i tego co dostal perma czy sa takie same. Jezeli sie roznia mozna dac ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 24 Lipca 2012 #101698 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taids Napisano 21 Września 2012 #134579 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi