Jedzeey Napisano 25 Lipca 2012 #101910 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Nick:Jedzeey IP: 94.174.60.1113 SteamID (je??li posiadasz):posiadam, ale wtedy gralem chyba na wersji non-steam, ktora sciangalem, zeby pograc z botami, STEAM_0:0:20377781 Data i godzina bana: 11/07/12 ~14:49 Czas na jaki go dosta??es: perm -.- Pow??d bana: o to juz musicie pytac admina Nick admina: Ac1u Opis sytuacji: Gralem na nuke i skanowalem sciany w standardowych miejscach i chyba nawet kogos zabilem przez sciane runde wczesniej Dlaczego jestem niewinny: bo nie czituje? takie wyjasnienie was zadowala? w ogole nie wiem skad ten ban, nagle wszedl ktos i dal mi bana, zastanawiam sie czy w ogole patrzyl jak gralem, a jezeli patrzyl, to tymbardziej nie rozumiem, dlaczego bana otrzymalem. Screena mam tylko jednego nie 5, a dlaczego, to juz pytajcie admina. czas na wrzucanie tych screenow to 4 h, wiec to pewnie bez znaczenia, ale dolacze go ponizej, chociaz pewnie zaraz powiecie, ze przez tydzien obrabialem jgo w fotoszopie -.- Otrzymalem rowniez bana na waszym innym serwerze i admin znowu zamiast 5 zapisal mi 4 screeny. Zastanawiam sie tylko, dlaczego w taki brutalny sposob odstraszacie ludzi od grania na tym serwerze? http://speedy.sh/D9CUy/de-nuke0000.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 25 Lipca 2012 #101911 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Pow??d bana brzmi "nie wstawiles ssow" lecz nie widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ac1u Napisano 25 Lipca 2012 #101941 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 z tej daty twojego bana ssow juz nie posiadam bo trzymam kazdego ssy do max 3 dni bo sie smietnik robi. Niewiem czemu tak pozno piszesz w tej sprawie, ja juz teraz to za duzo nie pamietam. Czasem sie zdarza na servie ze robie ssy a amx nie banuje a liczba robionych ssow hmm moze i ci sie zrobil tylko 1 ale zbyt pozno jest zebym ja teraz wyjasnij cala ta sprawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 25 Lipca 2012 #101951 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi