Arrow Napisano 25 Lipca 2012 #102127 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Nick: Arrow IP: 178.36.152.119 SteamID (je??li posiadasz): nie posiadam Data i godzina bana: ~15: 40 - 15:50 (jest na screenie) Czas na jaki go dosta??es: 4 h Pow??d bana: podszywka Nick admina: Destiny Opis sytuacji: Wszed??em na server pod nickiem Arrow, niestety ktos juz na nim gral (oczywiscie nie ja), nie zdazylem nic napisac/wytlumaczyc Dlaczego jestem niewinny: nie wiem jak mam to udowodnic, wbijalem wszystkie odznaki/fragi samodzielnie i jestem cala sytuacja zazenowany... Od razu po banie kupilem rezerwacje nicku, bo to chyba jedyne co moglem zrobic, aby odzyskac/zachowac moj nick... Wiem, powinienem zrobic to wczesniej ale jeszcze nigdy taka sytuacja mi sie nie przydazyla. Najgorsze jest to, ze jakis frajer podszywajacy sie pod moj nick wyrabia mi okreslona reputacje. Prosze o ub i Destiniego o to, zeby nastepnym razem jakos zweryfikowal, albo chociaz dal sie wytlumaczyc, a nie od razu ban, jednak rozumiem go, bo co innego mogl zrobic... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopytkuj gazelo Napisano 25 Lipca 2012 #102173 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Proponuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arrow Napisano 25 Lipca 2012 Autor #102196 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Proponuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 25 Lipca 2012 Użytkownik #102205 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ban dodany nies??usznie poniewa?? podszywka gra??a w momencie gdy prawdziwy gracz wszed?? na serwer. Dostajesz UB. Dodano: 25 lipiec 2012 - 18:49 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi