Gu-mis Napisano 16 Czerwca 2011 Użytkownik #73649 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Witam. Dzis chcialem Sie przymierzyc do gry na waszym servera bo zbytnionie lubie COD Ale postanowilem ze zagram, wiec wbijam na serv wszystko ok weszlem na 5 sek do wybierania Mapek a tu nagle wywala mnie Otwieram Konsole i : BUILD 4883 SERVER (0 CRC) Server # 5 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : [AMXBANS] Przyczyna : ' SSy na Pochylnia.pl ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Pochylnia.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 83.27.19.186 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawdz konsole. I jakie SS'y? Moze mi ktos pomoc? Nie wiem czy to mozliwe ale Cs sciagalem mam Digital-Zone. Prosze o Pomoc. Dziekuje i pozdrawiam. P.S Nie mam Zadnych screen, a admin bana nie dawal bo nigdy nie gralem na COD-Modzie. http://imageshack.us/photo/my-images/87/wywala.png/'> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeuS Napisano 16 Czerwca 2011 Użytkownik #73648 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 ss'y prawdopodobnie masz gdzie?? w folderze z cs'em w cs strike ss'y - screenshoty, zrzuty ekranu admin ci zrobi?? podczas gdy dawa?? ci bana, prawdopodobnie tam jest pokazany pow??d bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 16 Czerwca 2011 Weteran #73625 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Masz bana i musisz wstawic SS'y na forum. Na 100% masz je w folderze z CS'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi