Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ej mam pytanie wiecie cos ja nie umiem bugowac ap wiec kurde wiesz co to przerzucanie ap mrgadaj ma konto na ktorym ma "magazyn" bo mial 2 razy nemka wiec poprosil mnie zebym mu przerzuci?? to juz bugowanie inni tak moga robic a ja nie jesli mi udowodnisz jak to bygowalem to dobrze ale Ku*** ss to tez moge zrobic jak ktos przerzuca sobie ap

Napisano

po 1. ja pi***ole kurwa chyba cie po***alo skad niby wiesz ze umie bugowac ap.po 2.a ja chyba lepiej od ciebie wiem co umie a czego nie umie. po 3. ej dobra masz ss to co bany za to ze przerzucam ap??? bo chyba to nie jest ban . po 4. az takim po***em nie jestem zeby bugowac ap przy 20 osobach tylko okolo 1,2 w nocy

Napisano

Przepraszam ale w regulaminie nie ma nic ze mozna z 2 konta w??asnego wysylac ap i za to jest ban. Ale ty Horus i Endrju ca??y czas bugujecie ap macie po kilka konto i kradniecie. Powinny byc ban dla Horusa i Endrju a info przesy??a?? sobie z 2 konto mo??e bo ma. Ban tu by?? nies??uszny bo przy tym by??em i wszystko widzia??

Napisano

wlasnie kurwa jak cos to mi sie nie chce z toba kl??cic o ap ja mowie nie bugowalem nic wiec jak bedzie ban dla mnie to bede pisal skarge i zrobie wszystko zeby sie uniewinnic wiec pisz ile chcesz a ja sie nie przyznalem i jak cos to juz 5 osoba twierdzi ze wy we dwoch bugowaliscie sobie ap wiec prosze wypowiadac sie dalej w postach

Dodano: 26 lipiec 2012 - 13:07

wlasnie kurwa jak cos to mi sie nie chce z toba kl??cic o ap ja mowie nie bugowalem nic wiec jak bedzie ban dla mnie to bede pisal skarge i zrobie wszystko zeby sie uniewinnic wiec pisz ile chcesz a ja sie nie przyznalem i jak cos to juz 5 osoba twierdzi ze wy we dwoch bugowaliscie sobie ap wiec prosze wypowiadac sie dalej w temacie

Napisano

Najbardziej sprawiedliwe bany powinny byc przyznane ''Hoursowi'' i ''Endriemu'' poniewaz sam bylem swiadkiem kiedy te dwie osoby bugowaly ap z innych nickow.

I to co znajduje sie na tych ss na samym poczatku mija sie z celem bo akurat gralem w tym momencie na zm modzie i potwierdzam ze mr, merh i info nie bugowali ap

Napisano

heh a ja powiem tak... alekox to byl moj magazyn a Ty HORUS wiedziales ze nie ma hasla wiec je okradles i na tym koncie zbugowales ap i chciales wsypac info i merhhh wiec najsprawiedliwsza kara powinien byc ban dla HORUSA i zablokowac konto alekox

Napisano

taa fajnie jest miec koleg??w w administracji shinigani powinien dostac bana na ip komputera i lan za to ze uguje kontqa bo bn na konto nic nieda bo zrobi 2 takie jeste moje zdanie a do reszty tylko moja jedna uwaga zazdroscicie ze my mamy amm packi a wy nie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...