Morfina Napisano 27 Lipca 2012 #103258 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Nick:.:Morfina:. wczesniejszy nick Exiles||Selerin bana dosta??em za nick White Blade nie wiem kto to IP:91.214.3.168 SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana:ok godziny 14 dzis Czas na jaki go dosta??es: Pern Pow??d bana: Aktywny Nick admina:Destiny Opis sytuacji:podczas zmiany mapy gdy mi sie ladowalo wyswietlila sie wiadomosc ze mam bana pow??d aktywny a gram od srody a w czwartek mialem bana za wulgi wiec to napewno nie aktywny Dlaczego jestem niewinny: Poniewaz jestem nowy i nie moge byc na aktywnym jesli mozecie to zobaczcie ze mam ip caly czas takie samo jesli sie da Tu macie z konsoli (moge tez ss): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Destiny. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: White Blade [AMXBans] Reason: 'aktywny' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '91.214.3.168' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub07_PL Napisano 27 Lipca 2012 #103266 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Dostaniesz UB dlatego ??e Bana na dzie?? dosta??e?? 25.07 a 27.07 dosta??e?? bana aktywny... wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi