Merhhh Napisano 28 Lipca 2012 #103777 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 a wiec : Zostales zbanowany przez admina: nie ogarniesz ! [bANNEO] Czas: na 120 min [bANNEO] Zbanowany nick: 'Merhhh. [bANNEO] Powod: Dzialko i klamstwo! [bANNEO] Sprawe swojego bana mozesz wyjasnic na www.pochylnia.pl ! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_0:1:33293 podaj mi teraz dowody kolego na to ze uzywalem : po 1 to napisalem ci gracza ktory uzywal bo stalem obok niego mial on nick : adam po 2 dales mi za to bana a nawet nie podeszlem obok dzialka , artix jest swiadkiem bo z nim kampilem caly czas po 3 klamstwo? jakie klamstwo adam uzywal dzialka. Faktycznie nie spodziewalem sie ze ten serwer zajdzie tak nisko. Sa tu spoko admini , ale az tak zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub07_PL Napisano 28 Lipca 2012 #103778 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Po pierwsze... widzia??em to na w??asne oczy... to, ??e nie ma nicku "nie ogarniesz" na servie to nie znaczy, ??e mnie na nim nie ma wy nawet nie wiecie kiedy i po co ja jestem na servie tak??e ogarnij swoje p??acze i odczekaj bana.. a dosta??e?? na 120 za k??amstwo i za pr??b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merhhh Napisano 28 Lipca 2012 Autor #103780 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 (edytowane) Koles wez sie ogarnij! kurwa nawet nie uzylem dzialka a adam go uzywal mam swiadkow : tps ci potwierdzi artix , dobra kurwa dawaj dowody , jak masz oczy to my chcemy to zobaczyc na oczy ale na screenie.Serwer schodzi na psy jest jeszcze gorzej Edytowane 28 Lipca 2012 przez nie ogarniesz Jeszcze raz takie s??ownictwo i poleci warnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ResurrectioN Napisano 28 Lipca 2012 #103781 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Merhhh, na say gracze pisali, ??e u??ywasz dzia??ka... Nie ogarniesz by?? wtedy na spect'cie wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merhhh Napisano 28 Lipca 2012 Autor #103783 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Resu ty? jeszcze ty? jak mozesz tak pisac! ADAM ADAM GO UZYWAL NIE JA! podeszlem do niego i mowilem przez mikro! TPSA zabil pare razy i on to potwierdzi , ale artixowi pisal na csie bym odczekal tego bana bo zrobi mi to przerwe itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soban Napisano 28 Lipca 2012 #103784 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Potwierdzam to co m??wi Nie ogarniam oraz Resu ,merhhh sam mnie zabi??e?? z dzia??ka a po 2 Adam by?? wtedy zombie.I wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub07_PL Napisano 28 Lipca 2012 #103785 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 21 Września 2012 #134738 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 23 Października 2012 #148274 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi