HaK Napisano 31 Lipca 2012 #105562 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 siema. dodaje drugi raz temat gdy?? ostatnio odpisano mi ze ss'y sa modyfikowane . Nie wiem gdzie to dopatrzyli ale nic z nimi robione nie bylo. Prosze o opinie wiekszej ilosci osob co z tymi ss'ami jest NIBY nie tak Wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 31 Lipca 2012 #105564 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 SSy ewidentnie przerabiane sa. UB napewno nie dostawniesz i wypowiadanie sie wiekszej ilosci osob i tak nie ma sensu, ale je??eli chcesz prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaK Napisano 31 Lipca 2012 Autor #105569 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Dobra, ale chce wiedziec dlaczego sadzicie ze przerabiane ? ja w nich nic nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 31 Lipca 2012 #105571 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Dobra, ale chce wiedziec dlaczego sadzicie ze przerabiane ? ja w nich nic nie widze To ju?? nasza s??odka tajemnica sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaK Napisano 31 Lipca 2012 Autor #105575 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 ale jaka slodka tajemnica, wydaje mi sie ze traktujecie graczy nie rozsadnie banujac ich za nic ; ) a wasza tejemnica jest to ze jest was kilku "adminow" na tym forum i zaden gracz nie powie nic na was i bedzie sie sluchal wszystkiego co powiecie+ bedzie to potwierdzal : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 31 Lipca 2012 #105578 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Kolego je??eli kto?? jest zbanowany nie s??usznie to dostaje UB. Ty niestety jestes s??usznie zbanowany i dowody kt??re przedstawi??e?? s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 31 Lipca 2012 #105580 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi