Skocz do zawartości

ban za pro granie

2-Lo-nG

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: 2-Lo-nG

IP: '92.232.251.63'

SteamID (je??li posiadasz): 'STEAM_ID_LAN'

Data i godzina bana: 01.08.2012 - 21:15:25

Czas na jaki go dosta??es: Nie okre??lono

Pow??d bana: wstaw foty na Pochylnia.pl

Nick admina: aKa YoShi .!

Opis sytuacji: Gram sobie i nagle cs mi sie zawiesil i pisze ze ban permanentny i ze mam wstawic ss na stronke. A jak szukalem ss'ow to ich nie bylo niewiem czemu a powinny byc , moze admin nie zrobil niewiem wy sie tym zajmijscie

Dlaczego jestem niewinny:Gdy przyjdzie sobie dobry gracz pograc na server to kazdy mysli ze jest cziterem i bylo tak w moim przypadku.. Jestem niewinny poniewaz nie nawidze cziterow i zawsze zglaszam na u@ do admina . Dziekuje i prosze porozmawiac z aKa YoShi .! .

Wlasnie niewiem czemu ja nie mam ss'ow bo widzialem jak mi cos wyskoczylo na gorze w csie . Ja chcialem podanie zlozyc tu o admina na dd2 ale widac jacy sa admini to jednak potrzeba admina z pozadna znajomoscia amx i cala reszte :D

Dodano: 01 sierpie?? 2012 - 21:20

Mozna wiedziec kiedy przyjdzie admin ktory dal mi bana bo juz sie niecierpliwie ;/..

• Użytkownik

Wiesz dlaczego nie masz? Nie masz folderu cstrike_polish poniewa?? grasz na wersji nosteam. To jest wlasnie bezsensu ss dostaja tylko ci co graja na steam, orginalnejj wersji cs.

Ps: Nie jestem pewny ale ss zapisuja sie w cstrike chyba tylko jak si

Wiesz dlaczego nie masz? Nie masz folderu cstrike_polish poniewa?? grasz na wersji nosteam. To jest wlasnie bezsensu ss dostaja tylko ci co graja na steam, orginalnejj wersji cs.

Ps: Nie jestem pewny ale ss zapisuja sie w cstrike chyba tylko jak si

Wiec ja nie mam ssow bo mi sie nie zapisaly a gdybym mial to byk kurde wstawil bo chce pograc na tym serwie co nie ??.. Ale coz to wasza opinnia dodam ze ssow nie mam .. I to nie moja wina ze ich nie ma...

Dodano: 02 sierpie?? 2012 - 14:15

Wiec ja nie mam ssow bo mi sie nie zapisaly a gdybym mial to byk kurde wstawil bo chce pograc na tym serwie co nie ??.. Ale coz to wasza opinnia dodam ze ssow nie mam .. I to nie moja wina ze ich nie ma...

Dodano: 02 sierpie?? 2012 - 14:18

wiec sobie juz nie pogram ale spoko :D chcecie mozecie zamknac rozdzial ten D;

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...