2-Lo-nG Napisano 1 Sierpnia 2012 #106092 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Nick: 2-Lo-nG IP: '92.232.251.63' SteamID (je??li posiadasz): 'STEAM_ID_LAN' Data i godzina bana: 01.08.2012 - 21:15:25 Czas na jaki go dosta??es: Nie okre??lono Pow??d bana: wstaw foty na Pochylnia.pl Nick admina: aKa YoShi .! Opis sytuacji: Gram sobie i nagle cs mi sie zawiesil i pisze ze ban permanentny i ze mam wstawic ss na stronke. A jak szukalem ss'ow to ich nie bylo niewiem czemu a powinny byc , moze admin nie zrobil niewiem wy sie tym zajmijscie Dlaczego jestem niewinny:Gdy przyjdzie sobie dobry gracz pograc na server to kazdy mysli ze jest cziterem i bylo tak w moim przypadku.. Jestem niewinny poniewaz nie nawidze cziterow i zawsze zglaszam na u@ do admina . Dziekuje i prosze porozmawiac z aKa YoShi .! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 1 Sierpnia 2012 Użytkownik #106099 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Poczekamy na wypowied?? z strony admina. Je??eli on posiada ssy to i ty je powiniene?? mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2-Lo-nG Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor #106109 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 ja przeszukalem calego csa i nie znalazlem a znalazlem ss z innego servera tez tak samo mialem jak tu i gram tam dalej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 1 Sierpnia 2012 #106110 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 To mo??e by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2-Lo-nG Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor #106118 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Ja mam czas . Ale admin ktory dal mi bana to powinien zostac ukarany za to ze daje bana temu ktory gra dobrze i nawet bez zastanowienia nie popatrzy jak gram .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 1 Sierpnia 2012 #106121 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Admin dal Ci bana za nic tylko z ssami. Wiec jezeli on je ma to Ty tez powiniennes je miec. Dlatego poczekajmy czy je posiada i nam je pokaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2-Lo-nG Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor #106130 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wlasnie niewiem czemu ja nie mam ss'ow bo widzialem jak mi cos wyskoczylo na gorze w csie . Ja chcialem podanie zlozyc tu o admina na dd2 ale widac jacy sa admini to jednak potrzeba admina z pozadna znajomoscia amx i cala reszte :D Dodano: 01 sierpie?? 2012 - 21:20 Mozna wiedziec kiedy przyjdzie admin ktory dal mi bana bo juz sie niecierpliwie ;/.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aKa YoShi Napisano 1 Sierpnia 2012 #106194 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 OK. Ja ss'y mam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2-Lo-nG Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor #106205 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 no to wstaw plz bo ja nie mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 1 Sierpnia 2012 Użytkownik #106221 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 aka wstawiaj SSy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2-Lo-nG Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor #106263 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 chyba go nie ma ;/ niech wstawi ss i bedzie po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 1 Sierpnia 2012 Użytkownik #106354 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Nie b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yumoto Napisano 2 Sierpnia 2012 Użytkownik #106372 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Wiesz dlaczego nie masz? Nie masz folderu cstrike_polish poniewa?? grasz na wersji nosteam. To jest wlasnie bezsensu ss dostaja tylko ci co graja na steam, orginalnejj wersji cs. Ps: Nie jestem pewny ale ss zapisuja sie w cstrike chyba tylko jak si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRRADIATED Napisano 2 Sierpnia 2012 #106443 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Wiesz dlaczego nie masz? Nie masz folderu cstrike_polish poniewa?? grasz na wersji nosteam. To jest wlasnie bezsensu ss dostaja tylko ci co graja na steam, orginalnejj wersji cs. Ps: Nie jestem pewny ale ss zapisuja sie w cstrike chyba tylko jak si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yumoto Napisano 2 Sierpnia 2012 Użytkownik #106466 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ch??opie co ty bra??e?? ka??demu ss'y si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANTY_ahmed_PL Napisano 2 Sierpnia 2012 #106560 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 POszukaj w necie ssy w nonsteam s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2-Lo-nG Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor #106594 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Wiec ja nie mam ssow bo mi sie nie zapisaly a gdybym mial to byk kurde wstawil bo chce pograc na tym serwie co nie ??.. Ale coz to wasza opinnia dodam ze ssow nie mam .. I to nie moja wina ze ich nie ma... Dodano: 02 sierpie?? 2012 - 14:15 Wiec ja nie mam ssow bo mi sie nie zapisaly a gdybym mial to byk kurde wstawil bo chce pograc na tym serwie co nie ??.. Ale coz to wasza opinnia dodam ze ssow nie mam .. I to nie moja wina ze ich nie ma... Dodano: 02 sierpie?? 2012 - 14:18 wiec sobie juz nie pogram ale spoko :D chcecie mozecie zamknac rozdzial ten D; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub07_PL Napisano 2 Sierpnia 2012 #106649 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi