ZimnyMatrix Napisano 4 Sierpnia 2012 #107905 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Witam , mam pytanie czy mogl by ktos dac linka do paczki cod tego servera? tego 40k lv? .. paczka pluginow/modow czy jak to tam? Byl bym bardzo wdzieczny z gory tnx.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 4 Sierpnia 2012 Użytkownik #107912 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Nikt nie da bo to jest "Edytowany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZimnyMatrix Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor #107916 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ale mi chodzi o to .. ze np , te nazwy yyy te np .. m3ntos xxl to po usuwali a klasy zostawili np z zamiast m3ntos xxl nie wiem nazwali to przyk??adowo "idiota" xD .. ale zeby zostawili to z tym ze ta klasa np ma 1/1 z tego i to i wszystko a nazwy po usuwali samego coda chce Da sie zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 4 Sierpnia 2012 Użytkownik #107917 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Masz Generator (kliknij) ... wujek google nie gryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZimnyMatrix Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor #107923 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ale to tylko klasy... a ja nie ogarne po za tym tego wszystkiego .. , ale strza??ka leci .. to m??g?? by mi ktos takiego coda juz zrobiionego jak tutaj dac? .. takie same klasy ale bez nazw tych premium i wgl? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 4 Sierpnia 2012 Użytkownik #107932 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Wiesz za darmo takich klas to nikt nie zrobi a jak wygenerujesz klase to reszta jest banalna .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZimnyMatrix Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor #107938 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ale klasy to nie wszystko ;/ a na tym serverze to widzisz 40k lv.. dobre pluginy i wgl , dlatego chcia?? bym tak jak by tego coda w paczce ze wszystko spakowane i mam..i tylko usunac nazwy z klas a ja bym sam doda?? swoje i juz ;/ .. Ja tak za bardzo nie ogarniam tego :P , dlatego o to prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustypawel Napisano 4 Sierpnia 2012 #107944 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Skoro tego nie ogarniasz to po co ci to? Napisz w zleceniach p??atnych na amxx.pl na pewno kto?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZimnyMatrix Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor #107947 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 ... , chodzi mi o to zebym mogl sobie pograc na serverze lan np .. tak? , a ten cod jest wy.... w kosmos , dlatego chcia?? bym paczke tego coda.. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 4 Sierpnia 2012 #107949 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi