Pawello Napisano 5 Sierpnia 2012 #108485 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Z jakiej paki napisalem wyraznie ze nie sprawdzalem forum jak wrocilem czy ty skoniczyles szkole . Ja chcem tylko Ub czlowieku o co ci chodzi nie dosc ze ban to kurwa jeszcze na Steamm ... A w tego Pawello napisalem ze niech dalej ma bana ja chcem tylko wejsc na server czy to takie trudne?Co ty myslisz ze jak ja wchodze na kompa to sprawdzam odrazu Amxban?? ty raczej tez nie sprawdzasz wiec o co ci chodzi?? Dostane Ub pisze ostatni raz jak nie to nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 5 Sierpnia 2012 #108789 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Cz??owieku po 1 ortografia .... "chcem"? O_o 2 kultura po 3 masz bana to chyba zas??u??enie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Am@di Napisano 6 Sierpnia 2012 #108967 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 By??a mowa UB nie b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 6 Sierpnia 2012 #109411 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi