Dawcu Napisano 8 Sierpnia 2012 #110106 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Spotkanie z fizyka. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: 3eNk!n$ [AMXBans] Reason: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.2.103.131' [AMXBans] =======================================Nick 3eNk!n$ Adres IP Ukryty Typ Bana IP Pow??d Bana wstaw foty na Pochylnia.pl Wykonano 22.06.2012 - 20:10:52 Wygasa Nie okre??lono Zbanowny przez Spotkanie z fizyka Zbanowany na Pochylnia.pl [Only Dust2] [DD2] @ Zabijaka.pl (de_dust2) Probuje wejsc na server ale wyskakuje mi to: ... nie wiem o co z tym chodzi ale wiem ze mam 81 lv masterem i ja chce UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 8 Sierpnia 2012 #110118 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Nie odpowiadamy za to samo IP. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi