Ragazza Napisano 9 Sierpnia 2012 #111038 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 jest to nie tyle skarga co pro??ba o upomnienie admin??w, a mianowicie chodzi mi o ciagle vote na zmiane mapy ... rozumiem ??e jesli ludzie wychodza z serwera ,bo mapa sie nie podoba to nale??y takie vote zastosowac ,ale po cholere dawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ac1u Napisano 9 Sierpnia 2012 #111090 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a co to tylko ja gram z adminow na FFA ? :D dosc czesto ludzie mi pisza na u@ zeby zrobic vote o zmiane jak jest mapa gorsza. gdy jest vote o zmiane ty jej nie chcesz naprzyklad a 10 osob chce takze wiekszosc i tak jest za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragazza Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor #111104 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 wymieni??am Ciebie bo ty najcze??ciej zmieniasz mapy s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ac1u Napisano 9 Sierpnia 2012 #111108 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 up mi sie wydaje ze chodzi o to ze admin nie moze np odrazu zmienic mapki na jaka chce . Naprzyklad gramy jakas tam mape i se pomysle a zmieniam na dd2 i odrazu change map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CISCO Napisano 10 Sierpnia 2012 #111552 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 zgadzam sie z Ac1u. Admin nie moze zmienic mapy tak O bez powodu. Jest vote gracze wybieraja powinno byc zawsze tak Zmiana -tak -nie i dopiero pozniej vote na mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ragazza Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor #111716 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 ja nigdzie nie powiedzia??am ??e admin nie pyta o zmiane ,chodzi mi tylko o to ??e je??li serwer jest pe??ny to nie ma potrzeby zmieniania mapy ,kiedy ona i tak za chwil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiskus Napisano 10 Sierpnia 2012 #111747 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ja jak zmieniam map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi