Ziolo15 Napisano 9 Sierpnia 2012 #111304 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam. Pisze ten temat poniewaz chcialbym aby u unergrounda(mega premium) zmienic z ak47 na mp5navy lub m4.Klasa ta odstaje przy innych klasach slaboscia.Mimo ze jest w mega premium,sadze ze nie jest tego warta i zaliczam ja do premium. Prosilbym o wypowiedzi innych graczy..... Mysle ze mentos sie jednak zdecyduje i ulepszy lekko klase. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
}{uL!G4N Napisano 10 Sierpnia 2012 #111336 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Tu nie ma co juz ulepszac , wszystko jest ok jedyne co to faktycznie mozna zmienic to z AK 47 na Mp5 i to wszytsko no i moze Granaty pododawac Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie boj zaby Napisano 10 Sierpnia 2012 #111429 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Sadistic na takim samym lv co under jest tylko troche s??abszy , wi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GunJahMufYa Napisano 10 Sierpnia 2012 #111646 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Jak sadistic ma lepsz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
}{uL!G4N Napisano 12 Sierpnia 2012 #112477 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 M3ntos nic na chwile obecna w Under nie bedzie zmienial .. Ale ja jestem za tym by da?? MP5 lub M4 ale ja mam gowno do gadania:P:P Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi