Skocz do zawartości

ban

tun13k

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Prosze o ub. Ban bezpodstaw, bez ss. Na kaprys ktoregos z adminow

IP:83.10.177.132

SteamID (je??li posiadasz):STEAM_0:1:3969287

Data i godzina bana:12/09/2012

Nick w grze: c(,'')o

Czas na jaki go dosta??es:perm

Pow??d bana: czit...

Nick admina: w koncoli nie jest napisane

Opis sytuacji: chcialem wejsc na xpmod ale automatycznie przenioslo mnie na ffa. Zagralem kilka rund i mialem wynik kolo 20;1. Mapa sie zmienila na d2. Zabilem jednego kolesia i dostalem bana i tyle

Dlaczego jestem niewinny: bo gram czysto a bany takie jak ten sa bez podstaw

AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl

[AMXBans] Powod: 'Czitujesz'

[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:3969287'

[AMXBans] Twoje IP: '83.10.177.132'

[AMXBans] ===============================================

Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.

Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja

• Użytkownik

Prosze o ub. Ban bezpodstaw, bez ss. Na kaprys ktoregos z adminow

Pow??d bana: nie powiedziano

Nick admina: w koncoli nie jest napisane

Dlaczego jestem niewinny: bo gram czysto a bany takie jak ten sa bez podstaw

[AMXBans] Powod: 'Czitujesz'

[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'

[

Tu masz pow??d .

• Użytkownik

Gram zawsze ma xpmod tam mam statsy okolo 11tys do 4tys. Banowali mnie tam juz nie raz pod tym samym powodem i zawsze blednie. Demka sa do sciagniecia i do ogladania. A ban w takich przypadkach jest bez sensu. Prosze o ub ponownie poniewaz jestem czystym graczem i nie gram na zadnych czitach

• Użytkownik

Napisze w ten sposob. Gram w csa kolo 8 lat i jesli to co jest na tym demku dla Ciebie jest cos podejrzanego to niestety musze stwierdzic dwie jasne dla mnie sprawy:

1 jestes slabym graczem to nie pozostawia zadnych watpliwosci

2 powinnienes oddac admina bo przez brak doswiadczenia i prawdopodobnie umiejetnosci nie potrafisz dobrze ocenic gracza. Demko trwa chyba z 4 minuty gdzie zabilem 7 albo 8 osob co nie jest rewelacja. Na demku nie ma nic szczegolnego. Jako admin widzisz kreski gdzie lataja przeciwnicy a gdzie ja mam celownik a patrzac na demko nie widzialem zebym jakos specjalnie byl przygotowany na miejsca w ktorych oni byli. Ostatnia akcja z awp po ktorej zatrzymales demo pokazala jasno ze dlugi czas patrzylem w to miejsce i jak koles rzucil fb domyslilem sie ze bedzie chcial wyjsc. Demko jest slabe.

Jak tak bardzo chcialem mnie na czyms zlapac to trzeba bylo po czekac i po nagrywac kilka minut dluzej bo w tym wypadku sie nie popisales. Zwracam sie z prosba o unbana do Admina z wyzsza ranga i o ocene demka bo ja nie widze tam nic podejrzanego

• Użytkownik

1.Hmm nie musze widziec jak grasz zeby wiedziec jakim typem gracza jestes.

2.Osoby ktore tak twierdza ze mam wh sa takimi samymi graczami jak Ty a co do mnie powinny mnie oceniac osoby takie jak endiu czy chrom bo to sa osoby ktore potrafia grac w ta gre.

3.Gram ponad 8lat i tu sie nie ma czym chwialic tylko zalic ze tyle czasu zmarnowalem

4.Admina masz pewnie kupionego i to w dodatku za pieniadze rodzicow bo na 100% nie masz nawet 18 lat. Pewnie kolo 16. A admina miec to nie problem tylko trzeba miec czas zeby pilnowac porzadku na servie i miec czas na gre.

5.Gdyby rodzice Ci kupili jeszcze sluchawki i gral bys z dzwiekiem wiedzial bys ze to demko na ktorym jestem podejrzany o wh to zalosne.

Ponawiam prosbe o ub do rozsadnego admina

• Użytkownik

Powiem tak go... Cie to powinno interesowac dlaczego gram. I mysle i wiem ze nie zarabiasz sam na siebie i nie oszukuj samego siebie ;] a temat jest zalozony w zupelnie innej sprawie wiec daruj sobie pi***oly.

Ogarni sie wkoncu bo demo jest czyste i ludzie je juz ocenili wiec daj skoncu tego ub bo przyjdzie dzien jak wroce z pracy i bede mial ochote zagrac to chcial bym normalnie wejsc i kur.. zagrac jak czlowiek a nie pisac jakies badziewia do czlowieka co myli sie a nie potrafi sie do tego przyznac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...