.r4NG3`R =) Napisano 17 Sierpnia 2012 #116732 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam. Dzisiaj da??em bana dla gracza shadow. On odwolal sie na forum o skrocenie bana lecz taidis wyraznie napisal, ze administracja nie skraca banow, ale dumel wbrew przepisom skrocil MOJEGO BANA ktorego dalem dla shadow'a na 4h z 4h na 1h i dlaczego ? Dlatego, za shadow i dumel siedzieli na ts3 i sa znajomymi dumel po znajomosci skrocil tego bana W TAJEMNICY nawet na forum nie bylo takiej informacji, ze dumel skraca bana. Prosze o wyciagniecie konsekwencji i aby nasz NOWY S@ dumel nie robil nic wbrew zasadom i dla tego, ze to jest jego kolega czy kto nie dawal w Tajemnicy Przed wszystkimi ub lub skrocenia banow... Jeszcze chcialbym dodac zapamietane slowa shadow'a z ts'a "dumel mi skroci tego bana bo dostalem jego pierwszy raz" cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 17 Sierpnia 2012 #116737 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ciekawe co na to nasz nowy S@? Czekamy na wypowied??... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GunJahMufYa Napisano 17 Sierpnia 2012 #116738 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Sorki rozmawia??em z Wy??sz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor #116744 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Dumel dziwne bo jak ty ja i wszyscy admini za PIERWSZY raz na txt banuje na 4h jezeli ban na 4h nie dziala to wtedy daje bana na 1 dzien @Edit Jak by to nie byl twoj znajomy tez bys tak samo postapil ? Czy nawet bys nie zobaczyl amx bans... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GunJahMufYa Napisano 17 Sierpnia 2012 #116751 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ale je??eli wszed?? na TXT pierwszy raz i dostanie bana na 4h to mo??na pokaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 18 Sierpnia 2012 #116823 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi