NIKE:-D Napisano 22 Sierpnia 2012 #119370 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Nick:NIKe:-D IP:95.49.99.93 SteamID (je??li posiadasz):Niemam Data i godzina bana:20 sierpnia 2012 Czas na jaki go dosta??es:Perm. Pow??d bana:AB Nick admina:PULTRUM Opis sytuacji:No gram sobie a tu mam kicka chce wejsc znowu a tu pisze ze mam bana wbijam na laptopa zeby wyjasnic sprawe a tu patrze pultrum mi robi ss i ban i to tylko pultruma ban jest w amx a wczesniej mi wmawiano ze ja niby mam ab a kentucky niech sie w lep palnie jak mnie rano widzial ze gralem bo 19 sierpnia bylem u babci wiec nie moglo mnie byc a babcia nie ma kompa wiec bardzo proszze o UB bo jestem niewinny . jak da rade to jakos to odpracowac a bana skrocic do 3-7dni a nie perm bo jest super serv i glupio by bylo na nim nie grac ja do PULTRUMA nie mam no ale niech sprawdzi amx a dopiero potem mniee banuje Wiec bardzo prosze o UB Dlaczego jestem niewinny:Bo to jest zbyt zajebisty server zeby uzywac nanim czitow czy tym podobnych !! A love This is Server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 22 Sierpnia 2012 #119402 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Ja pod danym nickiem, ani pod podanym IP nie widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi