ahimek12 Napisano 26 Sierpnia 2012 #121814 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 o co chodzi dostalem bana nie grajac mam steam weszlem i patrze ze ban a ja nawet takiego nicku nie ma wiec co mam zrobic zeby dostac unbana Couldn't find map maps/de_dustyaztec.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin .r4NG3`R. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: ^^.:ZpAwLoCFC:.^^ [AMXBans] Reason: 'fajnie zmieniac ip ?' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '79.163.138.176' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M I X I Napisano 26 Sierpnia 2012 #121823 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Pewnie ktos ma takie samo ip jak ty, a z tego co mi wiadomo to administracja pochylnia nie bierze odpowiedzialno??ci za to samo ip,wiec ub mozesz nie dostac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maersk Napisano 26 Sierpnia 2012 #121826 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Te?? tak mia??em dwa razy. I dosta??em ub. Musisz si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahimek12 Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor #121834 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 kurcze nawet nie wiem na jakis serwie dostal :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 26 Sierpnia 2012 #121836 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi