dr.head Napisano 27 Sierpnia 2012 #122306 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Wszystkim hejtom i innym parapetom co ciagle od nich slysze ze jestem odpalony , haxuje , czituje , oszukuje itp wsadzam kciuk w analusa !!! od tego jest admin , a jezeli taki ma watpliwosci prosze o SS'y , demka i telefoniczne porady !!! http://www.sendspace.com/file/1z2zg5 - moje demo z jakiejs tam mapy losowo wybrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLIDEN. Napisano 27 Sierpnia 2012 #122331 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 I po co ten temat? Nic do Ciebie nie mam, ale ty chyba jaki?? g??upi jeste??, to jest oczywiste, ??e by?? nie nagrywa?? sobie dema gdy grasz na wallhacku...Bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.head Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor #122407 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 I po co ten temat? Nic do Ciebie nie mam, ale ty chyba jaki?? g??upi jeste??, to jest oczywiste, ??e by?? nie nagrywa?? sobie dema gdy grasz na wallhacku...Bez odbioru. no widzisz ale ja nagrywam kazda gre;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 27 Sierpnia 2012 #122573 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi