BaruZool Napisano 27 Sierpnia 2012 #122489 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nick: Baru IP: 83.24.109.78 SteamID: nie mam steama, ale jakies ID mi wyskoczylo, oto ono: STEAM_0:0:1715054815 Data i godzina bana: 08/27/2012 -13:09:05 Nick admina: Boo Wow Screenshoty: http://www.sendspace.pl/file/486cd498e60b6620c416fcc Podobno nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu, a zdaje sie, ze nia wlasnie grzeszy ww. admin. Jestem bardzo przecietnym graczem, zeby nie powiedziec dosadniej. Nie mam najbledszego pojecia, co moglo spowodowac jakiekolwiek podejrzenia mnie o czitowanie. Ze swojej strony moge powiedziec tylko tyle, ze nigdy nie uzywalem cheatow, nie wiem, skad je sciagnac, nie podchodze do gry w sposob ambicjonalny, a oszustwem sie zwyczajnie brzydze. W dodatku nie podoba mi sie procedura pt. "udowodnij nam swoja niewinnosc", bo z tego, co mi wiadomo, w Polsce obowiazuje prawo, ze oskarzony jest niewinny, dopoki mu sie nie udowodni winy. A u was... zupelnie na odwyrtke, jakby napisal Sapkowski. Tak troche a propos, a troche nie:Jestem stanowczym przeciwnikiem samowolki adminow, a zjawisko to jest nad wyraz czeste w srodowisku csowskim. Apeluje o madrzejszy przydzial wladzy, bo do tej pory w wiekszosci spotykalem sie z malo rozgarnietymi gowniarzami leczacymi kompleksy. No offense intended. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 27 Sierpnia 2012 #122532 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi