Ezzko Napisano 29 Sierpnia 2012 #124213 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nick: Ezzko IP: 83.31.196.42 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:0:9881888 Data i godzina bana: 19:30 29.08.2012 Czas na jaki go dosta??es: Perm. Pow??d bana: Aktywny ban na rzeznii. Nick admina: Nie wiem, a strona Wam tak muli, ze sprawdzenie Amxbansa zajeloby mi 30 minut. Opis sytuacji: Gram i ban. Dlaczego jestem niewinny: Prawde mowiac nigdy od perma na Rzeznii sie nie odwolywalem, dlaczego? Bo uznalem, ze szkoda mi mojego czasu na rejestracje i inne du**rele zwiazane z odwolaniem sie od bana na serwerze na ktorym i tak nie bede gral. Smutny jest fakt, ze Wasi admini ida na latwizne sprawdzajac banid zamiast nagrac wlasne demo. Jeszcze smutniejsze jest to, ze przede mna bana dostalo czterech innych graczy (3x perm, 1x 1h). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 29 Sierpnia 2012 #124224 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Co ma ban na rze??nie do bana na pochylni? Je??eli czitowa?? jego problem. Nie robi?? tego u nas. Je??eli b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi