Skocz do zawartości

ponowna prosba o ub dla nick mam wrzut na dupie@

N7 ME3 @

Rekomendowane odpowiedzi

Nick mam wrzut na dupie@ Adres IP Ukryty Typ Bana IP Pow??d Bana Brak ss na forum - brak mozliwosci gry. Wykonano 16.08.2012 - 00:35:46 Wygasa Nie okre??lono Zbanowny przez reHab Zbanowany na Pochylnia.pl [Capture the Flag][bF2 Rank] @ Zabijaka.pl

dalczego jestem niewinny:jestem niewiny poniewarz niewiedzialem co to sa foty a po 2 nie znalazem kiedy dowiedziatem sie xo to sa ssy i gdzie ich szukac od admina maiq nie znalazem ich w folderze a szukaem ich przez dugi czas. Chcialbym prosic o nadeslanie ssow przez admina reHaba abym mogl uzyskac UB.Prosze o jak najszybsze rozpatrzenie.

Nick:mam wrzut na dupie@

IP:Adres IP Ukryty

SteamID (je??li posiadasz):

Data i godzina bana:16.08.2012 - 00:35:46

Czas na jaki go dosta??es: Nie okre??lono

Pow??d bana: Brak ss na forum - brak mozliwosci gry

Nick admina:reHab

Opis sytuacji:brak mozliwosci gry

Dlaczego jestem niewinny: jestem niewiny poniewarz niewiedzialem co to sa foty a po 2 nie znalazem kiedy dowiedziatem sie xo to sa ssy i gdzie ich szukac od admina maiq nie znalazem ich w folderze a szukaem ich przez dugi czas. Chcialbym prosic o nadeslanie ssow przez admina reHaba abym mogl uzyskac UB.Prosze o jak najszybsze rozpatrzenie.Bardzo mi na tym zelzy takze blagam o ub poniewaz mam duzo odznak i wysoki ranking(nabijalem 4 mies)i nie chcialbymtego wszystkiego stracic.Prosze!!!!!!!!! :mellow: :mellow: :mellow:

Nie mam WH.Ja jestem uczciwym graczem z reszta ja uwielbiam ten serwer i nie gram na zadnym innym dlatego porsze o UB poniewarz jestem niewinny a na moja niewinnnosc moge powiedziec tylko tyle ze jestem poczatkowym graczem w csa a o czitach wiem tylko tyle ze o nich slyszalem i sie za nie bany dostaje :( :( :( :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...