N7 ME3 @ Napisano 1 Września 2012 #125825 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Nick mam wrzut na dupie@ Adres IP Ukryty Typ Bana IP Pow??d Bana Brak ss na forum - brak mozliwosci gry. Wykonano 16.08.2012 - 00:35:46 Wygasa Nie okre??lono Zbanowny przez reHab Zbanowany na Pochylnia.pl [Capture the Flag][bF2 Rank] @ Zabijaka.pl dalczego jestem niewinny:jestem niewiny poniewarz niewiedzialem co to sa foty a po 2 nie znalazem kiedy dowiedziatem sie xo to sa ssy i gdzie ich szukac od admina maiq nie znalazem ich w folderze a szukaem ich przez dugi czas. Chcialbym prosic o nadeslanie ssow przez admina reHaba abym mogl uzyskac UB.Prosze o jak najszybsze rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 1 Września 2012 #125828 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Wz??r! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N7 ME3 @ Napisano 1 Września 2012 Autor #125832 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Nick:mam wrzut na dupie@ IP:Adres IP Ukryty SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana:16.08.2012 - 00:35:46 Czas na jaki go dosta??es: Nie okre??lono Pow??d bana: Brak ss na forum - brak mozliwosci gry Nick admina:reHab Opis sytuacji:brak mozliwosci gry Dlaczego jestem niewinny: jestem niewiny poniewarz niewiedzialem co to sa foty a po 2 nie znalazem kiedy dowiedziatem sie xo to sa ssy i gdzie ich szukac od admina maiq nie znalazem ich w folderze a szukaem ich przez dugi czas. Chcialbym prosic o nadeslanie ssow przez admina reHaba abym mogl uzyskac UB.Prosze o jak najszybsze rozpatrzenie.Bardzo mi na tym zelzy takze blagam o ub poniewaz mam duzo odznak i wysoki ranking(nabijalem 4 mies)i nie chcialbymtego wszystkiego stracic.Prosze!!!!!!!!! :mellow: :mellow: :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 1 Września 2012 #125845 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Brak SS = Brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reemode Napisano 1 Września 2012 Użytkownik #125866 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Regulamin jest od tego aby go przestrzega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N7 ME3 @ Napisano 1 Września 2012 Autor #125886 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Ale co masz na mysli ze wujek google moize mi pomoc??? Dodano: 01 wrzesie?? 2012 - 14:49 Woem z reszta bo czytalem wlasnie jak ie wstawia ssy ale nie mam ich w folderze a chcialbym to jiuz miec z reszta z glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 1 Września 2012 #125892 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Nawet je??eli Admin wstawi to nic nie udowodni, bo nie ma WH(chyba, ??e si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N7 ME3 @ Napisano 1 Września 2012 Autor #125907 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Nie mam WH.Ja jestem uczciwym graczem z reszta ja uwielbiam ten serwer i nie gram na zadnym innym dlatego porsze o UB poniewarz jestem niewinny a na moja niewinnnosc moge powiedziec tylko tyle ze jestem poczatkowym graczem w csa a o czitach wiem tylko tyle ze o nich slyszalem i sie za nie bany dostaje :( :( :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 1 Września 2012 #125924 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Powiem tak. Zale??y nam na graczach tak jak dobremu sklepowi na klientach i dobrej opinii. Jeden powie drugiemu i za ka??dym razem jest coraz wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi