ukasz> Napisano 1 Września 2012 #126280 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Wiec gram przed chwila na procod jeden gracz mowi za mam wh i idzie po admina po czym wchodzi admin pultrum chwile patrzy i daje mi bana. Wiem ze nic "CZLOWIEKU" nie mialem i dostalem nie slusznie bana. Bylem tu kilka krotnie sprawdzany i nic nie mialem i myslicie ze bym czitowel jak widzialem od poczatku jak wszedl admin??? Prosze o UB [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: PULTRUM [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2050151012' [AMXBans] Twoje IP: '89.72.195.22' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 1 Września 2012 #126282 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
}{uL!G4N Napisano 2 Września 2012 Użytkownik #126340 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2012 I w tym momencie wyjde na debila , ale niestety nie mam demka a nie mog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 2 Września 2012 Użytkownik #126356 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi