KARP Napisano 4 Września 2012 #127257 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Nick: PAN KARP IP: zmienne SteamID (je??li posiadasz):? Data i godzina bana:14:36 Czas na jaki go dosta??es: perm Pow??d bana: aktywny Nick admina:`Hajt Opis sytuacji: Zignorowa??em admina (pisa??em na czacie o czitach adm nie odczytywa?? u@)wiec pisa??em na say dosta??em bana najpierw na 4 godziny po 20 min wszed??em i dosta??em perma. Dlaczego jestem niewinny: Nie no niewinny nie jestem ale chcia??bym jeszcze pogra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajtt Napisano 4 Września 2012 #127259 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Jak pisa??e?? na u@ to mnie nie by??o na 100% . UB nie dostaniesz, bo wszed??e?? na aktywnym. Sam si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 4 Września 2012 #127261 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi