ScorpionFlail Napisano 8 Września 2012 #128650 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Witam.Mam na imie Mateusz , mam 13 lat i gram w cs jakos 4|5 lat. Kolega polecil mi ten server , wiec chcialem wejsc sobie i zobaczyc go. Mam radiowy internet i niestety kiedy laczylo mnie z serverem pisalo ze mam bana ; (. http://imageshack.us...spochylnia.png/ Nie wiem oco chodz nawet na nim nie gralem ;/. Scorpion Flail Czy moglbym dostac unbana? Nick:Scorpion Flail IP:78.131.128.138 Data i godzina bana: - Czas na jaki go dosta??es: Perm Pow??d bana: Jakis urban cheatowal. Nick admina: Gues Opis sytuacji: Wchodze na server a tam ban ;(. Dlaczego jestem niewinny: Wszystko opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinterFresh Napisano 8 Września 2012 #128653 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Moze ktos gral na tym servie i dostan bana przez co ty masz. Albo klamiesz zeby dostac uB :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScorpionFlail Napisano 8 Września 2012 Autor #128654 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Gral jakis cheater i dostal bana. Fajnie ale czemu ja go mam?1 raz na servie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 8 Września 2012 Użytkownik #128657 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi