JajecznicA Napisano 12 Września 2012 #130796 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nick:JajecznicA z PomidoreM (ten nick na ktory jest ban widze pierwszy raz na oczy.) IP:'195.116.217.2' SteamID (je??li posiadasz):nie mam Data i godzina bana: chcialem wejsc na serv i to zobaczylem Czas na jaki go dosta??es:perm Pow??d bana:ss(mialem juz robione i byly czyste) Nick admina:Kames Opis sytuacji: ------------------- Dlaczego jestem niewinny:Jestem niewinny poniewaz przez ostatni czas niegralem chcialem dzisiaj zagrac a tu co widze jak sie chce zalogowac hmm PERM niewiedomo skad i dlaczego nie na moj nick tylko na ip jak kolega nizej napisale ze ma osiedlowego neta hmm mam z tym samym problem ale to raczej jest niesparwiedliwwe ze ktos dostaje bana a ja niemoge grac;/;/;/;/;/ Bardzo bym prosil o ub. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Server # 47 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Kames. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: !n0t KuRwiX DE FrAdNe!# Fra$h [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '195.116.217.2' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejms Napisano 13 Września 2012 #130800 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Pewnie zostalo zbanowane Twoje IP najprawdopodobniej, bo ktos mial wtedy takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Am@di Napisano 13 Września 2012 #130807 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi