JajecznicA Napisano 13 Września 2012 #130927 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Nick:JajecznicA z PomidoreM (ten nick na ktory jest ban widze pierwszy raz na oczy.) IP:'195.116.217.2' SteamID (je??li posiadasz):nie mam Data i godzina bana: chcialem wejsc na serv i to zobaczylem Czas na jaki go dosta??es:perm Pow??d bana:ss(mialem juz robione i byly czyste) Nick admina:Kames Opis sytuacji: ------------------- Dlaczego jestem niewinny:Jestem niewinny poniewaz przez ostatni czas niegralem chcialem dzisiaj zagrac a tu co widze jak sie chce zalogowac hmm PERM niewiedomo skad i dlaczego nie na moj nick tylko na ip jak kolega nizej napisale ze ma osiedlowego neta hmm mam z tym samym problem ale to raczej jest niesparwiedliwwe ze ktos dostaje bana a ja niemoge grac;/;/;/;/;/ Bardzo bym prosil o ub. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Server # 47 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Kames. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: !n0t KuRwiX DE FrAdNe!# Fra$h [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '195.116.217.2' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole. zalozylem juz jeden temat i niedostalem ub bo jakis frajer za przeproszeniem gral na moim ip a siec nieodpowiada za takie samo ip ale moze jednak dali byscie ub jak stanie sie to jeszcze raz to nie bd nawet zakladal tematu ostatnia szansa nalezy sie kazdemu.tym bardziej jak to niestalo sie z mojej winy prosze o wyrozumialosc i zastanowienie sie nad ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 13 Września 2012 #130933 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Przykro mi ale narzuci??o Ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi