KonradMKKD Napisano 14 Września 2012 #131266 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Nick:KonradMKKD IP : 83.6.170.121 (po daniu bana) 83.6.170.169 Obecnie SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: Ok 19:05 13.09.2012 Czas na jaki go dosta??es:Perm Pow??d bana:Aktywny Ban Nick admina: ReHaB Opis sytuacji:Gram na aztecu normalnie bez niczego, nawet dobre staty mialem i tu nagle z dupy ( za przeproszeniem) Dostalem Bana od rehaba Dlaczego jestem niewinny:Poniewa?? nie mialem aktywnego bana i nie wiem skad go dostalem a jezeli mialem bana to prosze o wyjasnienie sprawy poniewa?? nie bylem powiadomiony. Temat nie powinien byc zamkniety poniewa?? nie mam UB i mam na kazdym nicku nawet po zmianie ip bana mam nadal Jezeli bana nie ma w amx prosze o niego jeszcze raz a potem dacie UB poniewa?? go nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 14 Września 2012 #131276 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Nie rozumiem czemu S@ zamkn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi