Maybe Napisano 16 Września 2012 #132639 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Dzisiaj przestal mi dzialac serwer nie wiem dlaczego prosze odpowiedziec poprostu zatrzymuje sie na Estabilising connection to serwerEdit_ nie wiem co sie stalo ale pisze mi You have been banned from this servernie pisze za co ani na ile prosze o zrobienie czegos z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 16 Września 2012 #132646 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Serwer aktualnie dzia??a normalnie ju?? kilka godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maybe Napisano 16 Września 2012 Autor #132649 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Serwer aktualnie dzia??a normalnie ju?? kilka godzin.Tak jo dziala ale mi sie cos zepsulo i tylko NA JB mam bana i nie pisze za co ani na ile -You are banned in the server albo cos podobnego nie wiem plss zrobcie cos z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 16 Września 2012 #132775 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi