karoll120 Napisano 19 Września 2012 #133715 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Nick: Zjem Ci Buta IP:109.196.36.133 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_ID_LAN Data i godzina bana: oko??o godziny 19:34 Czas na jaki go dosta??es: "Na zawsze Pow??d bana: ----- Nieznany? Nick admina: Zlom Opis sytuacji: Gralem sobie, pisalem na chacie cos i w pewnym momencie admin zlom zaczal wyrzucac duza ilosc graczy padlo takze na mnie Dodam takze ze admin wyzywal od hu*i pytal sie kto zrobi loda za 10zl . Z mojego pkt widzenia gracz zlom nie nadaje sie na admina i prosze o wydalenie go z ekipy. Prosze o rozpatrzenie sytuacji Dlaczego jestem niewinny:Jestem nie winnym poniewaz admin dal mi bana za nic tylko on wyzywal . Prosze o uniewaznienie bana.[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Zlom. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Zjem Ci buta [AMXBans] Powod: 'try tez' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '109.196.36.133' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alutofa Napisano 19 Września 2012 #133716 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Masz na to jakiekolwiek dowody? :> wycinek z konsoli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoll120 Napisano 19 Września 2012 Autor #133720 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Przepraszam ale chwileczke przedemna ktos tez dostal bana wiec nawet jak bym mial bylo by to nie przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 19 Września 2012 Użytkownik #133722 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Alutofa nie masz prawa si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi