Ghostek Napisano 23 Września 2012 #135402 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam mam maly problem dzisaij 22.09.2012 okolo godziny 16-17 zainstalowalem Game boostera sadzac ze jakosc gry sie poporawi, a tu niespodzianka gdy tylko odpalilem gre z game boostera i chwile po tym jak polaczylem sie z serverem dostalem BANA. :( BUILD 5758 SERVER (0 CRC) Server # 33 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Twin. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Ghostek [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '78.8.86.172' [AMXBans] ============================================= CZitow nie uzywalem i niemam zamiaru :( to jest pewnie wina tego boostera. Czy jest szansa na odzyskanie dostepu do servera ? Dzieki i POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 23 Września 2012 Użytkownik #135419 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 http://bany.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=97053 Nie wiem zobaczymy co na to powie Twin ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GunJahMufYa Napisano 23 Września 2012 #135434 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Nie wiem czy to jest wina Game bostera. Zbanowa?? cie Twin i my??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghostek Napisano 23 Września 2012 Autor #135559 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Bardzo was prosze dajcie unbana. Nigdy w zyciu nie uzywalem czitow gram tyle lat i taka historia mnie spotyka to jakies nieporozumienie. gram na tym serwerze juz jakis czas udalo sie dobic 16 poziomu a tu taki cios w plecy. Twin Please zlituj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INSECT Napisano 24 Września 2012 Użytkownik #135807 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi