johny brawo Napisano 23 Września 2012 #135458 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Nick: johny brawo IP: zmienne SteamID (je??li posiadasz): - Data i godzina bana: 23.09.2012 - 14:42:39 Czas na jaki go dosta??es:perm Pow??d bana: aktywny Nick admina: redhead Opis sytuacji: Wszedlem na server ,po minucie dostalem aktywnego .Ostatnio dostalem od Mulerio ale zostalem odbanowany .Jest jakis dziwny ban od Arcziego ktory swoja droga juz nie gra (chyba tez nie ma juz adma) nie na moje konto bo to nie ja go dostalem . Dlaczego jestem niewinny: Jestem niewinny poniewaz nie gram na zadnych wspomagaczach ani innych tego typu rzeczach . Po dluzszej przerwie ,poczatkiem wakacji zaczalem od nowa grac na moim nicku takze ban z kwietnia nie zostan wystawiony na mnie . Prosze o szybkie rozpatrzenie mojej sprawy ,najlepiej przychylne . Dzieki.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedHead Napisano 23 Września 2012 #135485 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Mia??es aktywnego mia??am na Ciebie skargi, sprawdza??am Cie do?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny brawo Napisano 23 Września 2012 Autor #135496 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Wszedlem dopiero na server Jak mnie tak sprawdzalas to trzeba bylo pierdzielnac demko, ssy A na statach bodajrze 5/3 wszedlem . Ale i one nie byly jakies wspaniale aby mnie podejrzewac. Jestes adminem masz takie prawo :)szanuje co zrobic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub07_PL Napisano 23 Września 2012 #135536 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 wycinek z konsoli daj i wz??r zastosuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny brawo Napisano 23 Września 2012 Autor #135561 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Do wzoru jest podstawione. Wycinek [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin RedHead. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: johny brawo [AMXBans] Reason: 'aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '178.43.32.227' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Am@di Napisano 23 Września 2012 #135573 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 30 Września 2012 #138203 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi