sciskando Napisano 23 Września 2012 #135512 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 data: dzis o 11:06 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ~mirtic~. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: GET RICH OR DIE KUTON [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:31633290' [AMXBans] Twoje IP: '85.222.24.135' [AMXBans] ======================================= link: http://www.sendspace.com/file/bjvim6 zadam przeprosin za te skriny gosciu, bo 4 raz nie mozecie mi nic udowodnic durnie, umiecie nagrac demo na bla wstawic? jezeli gosc ma czyste skriny, a nadal niszczy twoj leb to nagraj mu demo i oddaj komus innemu do zweryfikowania, bo jezeli cykasz mi fotki 4 raz to musisz byc seryjnie slaby i nie miec pojecia o grze zielonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirtic Napisano 23 Września 2012 #135543 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Zacznijmy od tego ??e ja Cie banuje za ss po raz pierwszy a na tym sidzie widze tylko 2 bany ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sciskando Napisano 23 Września 2012 Autor #135553 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 to jak bede pic jednego browara i podejdzie 5 kraweznikow, to od kazdego dostane mandat + beda mnie przeszukiwac po kolei? przemysl swoja wypowiedz huopcze, ja was wyzwalam z polactwa, a wy robicie z uporem osla ssy zamiast nagrac cos powaznego, za demko sie nie obraze bo jestem czysty, a bede mogl obejrzec jak lalem was po twarzach once time again 4 ban byl na ip, wtedy nie mialem stima jeszcze, a z racji tego ze jest stale [ip], to jest dla was widoczne, ze do mojego sida przynalezy to ip po prostu sie wk***iam, bo mnie w trakcie gry bezpodstawnie rozrywke przerywacie + musze marnowac czas na pisanie ch***wych tematow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taids Napisano 23 Września 2012 #135583 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi