Whip Napisano 25 Września 2012 #136489 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Nick: I*ll*whip*your*head IP: 213.25.140.253 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:0:6575470 Data i godzina bana: ?? Czas na jaki go dosta??es: ?? Pow??d bana: ?? Nick admina: ?? Opis sytuacji: ?? Dlaczego jestem niewinny: ?? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Kopytkuj piekna gazeloooo. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: DZOJSTIK [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '213.25.140.253' [AMXBans] ======================================= Nigdy nie gra??em na nicku DZOJSTIK na kompie nie mam innych screen??w pr??cz z mapy de_dust lecz innego serwera gram ca??y czas na jednym nicku tak jak wy??ej, a Internet mam osiedlowy i zewn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GunJahMufYa Napisano 25 Września 2012 #136502 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi