baqu Napisano 2 Października 2012 #138789 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Reporter : baqu Osoba z którą przeprowadzałem wywiad : VolturiCześc Volturi, przedstaw się nam.. Cześć. Mam na imię Mariusz ,mam lat ;) i mieszkam we Wrocławiu Opowiedz nam o swoich początkach z csem i czy dużo się zmieniło od "starych" czasów? Początki Cs'a hmmmm... kiedy to było? Myślę ,że zaczęło się to ze 4 może 5 lat temu. Grałem na początku tylko w osiedlowej sieci LAN oczywiście na ns .Trwało to ze 2 lata. Potem dałem sobie spokój z Cs na około 0,5 roku.Po tym czasie do Cs-a wciągnął mnie kolega i razem grywaliśmy w pracy w wolnych chwilach. Na pochylnie trafiłem na samym początku jej istnienia. Szukałem fajnego serwera aim/fy i znalazłem go właśnie u nas. I tak jestem do dziś . Czy lubisz pracę dla pochylni? Czy lubię tą pracę? Nie traktuję tego w kategorii pracy. Jest to miło spędzony wolny czas. Lubię to robić i tyle. Czy masz wystarczająco czasu na życie prywatne? Różnie z tym bywa. W tygodniu jest ciężko znaleźć czas ,gdyż prowadzę własną firmę i tym się zajmuję prawie cały dzień. Weekendy mam więcej czasu i czas ten poświęcam rodzinie dlatego też na pochylni można mnie złapać tylko wieczorami. Czy myślisz czasami, co by było gdyby nie byłbyś tym, kim jesteś? Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Jest dobrze tak jak jest to po co sobie życie komplikować. Czy nie przeszkadza ci wieczny spam na gadu-gadu ? Nie ,raczej nie. Jak ktoś jest za bardzo "meczący" to po prostu go ignoruję .Ale raczej staram się zawsze odpisać i pomóc. Czy spotkałeś się kiedykolwiek z niechęcią, dotyczącą tego, co robisz? Tak. Kilka razy miała miejsce taka sytuacja, ale to raczej od zwykłych rozżalonych z jakiś powodów userów. Czy jest coś czego nie lubisz w swojej pracy? Nie raczej nie ma takiej rzeczy ,której bym nie lubił. Powiedz nam jak układa się współpraca z Twinem i M3ntosem i co byś poprawił ? Współpraca - raczej jest wszystko ok. Z Twinem znam się dłużej i więcej jakby współpracujemy ze względu na to ,iż Twin jest w większej mierze odpowiedzialny za forum. Co do tej współpracy nie mam żadnych zastrzeżeń, no może jedno małe ale to zachowam dla siebie ;).Rozmowy z nim są dość rzeczowe i konstruktywne co mi odpowiada. Co do M3ntosa to też ta współpraca się nam fajnie układa. Mamy czasami co prawda odmienne zdania na pewne tematy np. personalne ale tak jest w każdy teamie. Na pewno bardzo fajną sprawą jest to ,że każdy ma swoja "działekę" w sieci i jeden drugiemu się nie wtrąca. Jak podoba ci się praca innych moderatów, adminów jak i opiekunów? Na forum odpowiadam za pracę moderatorów i super adminów i z nimi staram się mieć stały kontakt w celu usprawnienia działania forum. Tą współpracę oceniam pozytywnie i oby tak dalej było to będzie ok. Co do pracy adminów to nie za wiele się mogę wypowiedzieć bo znam tylko kilku z serwerów ,którymi się opiekuję. Co do reszty nie ma zdania. Jeśli chodzi o opiekunów to pytanie jest raczej do Twina i M3ntosa bo ja się tym nie zajmuję. Czym zajmujesz się na co dzień i jak udaję się ci pogodzić życie realne, z życiem forum ? Na co dzień prowadzę firmę i to pochłania mi dużo czasu. Poza tym mam rodzinę ,którą też musze się czasem ;).Więc standardowy dzień wygląda tak: Rano praca Popołudniu rodzina Wieczorem forum i Cs Co lubisz robić w wolnym czasie? W wolnym czasie jeżdżę trochę na rowerze i wędkuję. Moją pasją jest akwarystyka. Mam w domu trzy akwaria więc opieka nad nimi też zajmuje dużo czasu. Jakim sportem się najbardziej interesujesz? A może jakiś uprawiasz ? Moim najukochańszym sportem jest oczywiście żużel i Sparta Wrocław - This is Sparta We Wrocławiu jestem zawsze na wszystkich meczach a i czasami na wyjazdy też pojadę. Żadnego sportu nie uprawiam czynnie. Dziękuje za udzielenie wywiadu i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^__^ Napisano 2 Października 2012 #138804 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Fajny wywiad tylko trochę za krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 2 Października 2012 #138808 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 No no ciekawie Fajny wywiad dobrze ze poznajemy największych organ Pochylniowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 2 Października 2012 #138809 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Naprawdę fajny wywiad, może i krótki ale można z niego się dużo dowiedzieć i warto poznać ważne osoby na pochylni z bliższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 2 Października 2012 #138811 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Wywiad przeprowadzony poprawnie, miło się go czyta i ody tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 2 Października 2012 #138812 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Co do wywiadu jak na pierwszy raz nawet ok, można była zadać więcej pytań, ciekawszych i więcej dowiedzieli byśmy się o Volturim ale jak na debiut do 4+ masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 2 Października 2012 #138813 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Bardzo ładny wywiad, ale jak MAIq napisał, można było dać więcej ciekawszych pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoki Napisano 3 Października 2012 #139141 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Fajny wywiad, może krótki, ale konkretny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenovsky Napisano 3 Października 2012 #139167 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Taids ma ładniej sformułowane pytanie ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 3 Października 2012 #139171 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Na przyszłość zwroty grzecznościowe typu: Ci, Tobie, Twoje itd. piszemy z wielkich liter aby okazać szacunek rozmówcy. Reszta ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kames Napisano 3 Października 2012 #139200 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Według mnie dobrze wyszło. Czekam na kolejne wywiady z niecierpliwością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winetu Napisano 3 Października 2012 #139210 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dobrze Ci To wyszło Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 3 Października 2012 #139351 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2012 jest dobrze, Volturi to dość ciekawa postać, lubię go jako opiekuna czy zwykłego gracz naprawdę fajny człowiek co do wywiadu, trafiłeś na super osobę dlatego wywiad przeczytałem cały bez mrugnięcia okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeForce?! -.^ Napisano 4 Października 2012 #139595 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Fakt jest krótki. Ale po co nawijać makaron na uszy? Krótko zwięźle i na temat. Wywiad miło mi się czytało. Teraz pewno każdy myśli z kim zrobią wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 4 Października 2012 #139601 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Sam pomysł wywiadu jest ciekawy, dowiemy się sporo o graczach tej serwerowni Uważam że wywiad przez micro jest o wiele ciekawszy . W takiej rozmowie można wiele wywnioskować np to czy dana osoba jest na co dzień wyluzowana, sympatyczna itp:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfik Napisano 4 Października 2012 #139637 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Postarałeś się, miło się czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiskus Napisano 4 Października 2012 #139671 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ładny wywiad,dobrze sformułowane pytania,tylko mogło by być ich więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laionik Napisano 6 Października 2012 #140483 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Dobrze napisany wywiad, tylko interpunkcja no i trochę za krótkie, ale tak wszystko ładnie, wywaiad oceniam 3,5/5, Microsofciku, niedługo i na Ciebie przyjdzie kolej. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INSECT Napisano 7 Października 2012 #140848 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Ciekawy wywiad, jak na pierwszy raz to jest naprawdę super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 9 Października 2012 #142367 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2012 bardzo fajny lecz krotki z kim następny wywiad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi