mYshoT4yoU Napisano 2 Października 2012 #138959 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Nick: devin IP: Zmienne SteamID (je??li posiadasz): LINUX :0 Data i godzina bana: ok 16:20 Czas na jaki go dosta??es: 7dni Pow??d bana:celownik do awp Nick admina: nie wiem Opis sytuacji: dostalem ss od zosi a na nich widac ze mam celownik do awp ktory wlancza mi sie podczas komendy net graph i nie gralem na nim tylko na innych serverach (nie pochylni) moge zrobic reklamy zeby mnie odbanowano bardzo przepraszam za to i prosze o ub to sie wiecej nie powtorzy juz go usuno??em, niegra??bym przecierz na nim jak kupi??em klase premium za 23 zl bardzo was prosze o wyrozumia??o?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 2 Października 2012 #138963 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 2 Października 2012 #138967 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi