kakadu Napisano 5 Października 2012 Użytkownik #139987 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Mam pro??be dostalem bana perma zebym wstawil screnny prosze o ub i prosze zeby tymi permami sie zajmowali porzadni admini prosze jak najszybsze ub juz 3 raz na tym serwie mi sie to zdazylo prosze o jaknajszybsze UB [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Avelo [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'w[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Avelo [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '81.219.85.11' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '81.219.85.11' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 5 Października 2012 #139990 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No to jak dosta??e?? bana to udowodnij ??e nic nie mia??e?? i wstaw screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 5 Października 2012 Użytkownik Autor #139991 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No ale niemam scrennow a i chcialem dodac ze to troche jest dziwne ktos wchodzi po drabinie ja go slysze i go odrazu zabijam a tu zara wstaw screny perm jak mam dobre sluchawki to wiadome ze go bede slyszal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esprit Napisano 5 Października 2012 #140023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Pow??d bana jest jasny.. Czekamy na wypowied?? ze strony admina czy ma ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avelo Napisano 5 Października 2012 #140027 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Tak tu tez mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.head Napisano 5 Października 2012 Użytkownik #140028 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 kakadu sprawdz kompa ss' o nazwie np halflife00 , musisz miec 5 , zaladuj je w rarka i zastosuj wz??r! bigup! Dodano: 05 pa??dziernik 2012 - 15:14 No ale niemam scrennow a i chcialem dodac ze to troche jest dziwne ktos wchodzi po drabinie ja go slysze i go odrazu zabijam a tu zara wstaw screny perm jak mam dobre sluchawki to wiadome ze go bede slyszal admin ma prawo ci zrobic ss'y jezeli ma watpliwosci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esprit Napisano 5 Października 2012 #140032 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 W takim razie masz jeszcze 2 godziny na wrzucenie prawid??owych ss po tym czasie nie dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 5 Października 2012 Użytkownik #140046 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 5 Października 2012 Użytkownik Autor #140090 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Sora ??e tak p????no ale ja mam tylko 1 ss'a zrobionego :/ Dodano: 05 pa??dziernik 2012 - 17:55 Sry ale nie ma mnie narazie zbyt cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 5 Października 2012 Użytkownik #140095 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wyszukaj sobie poprzez start plik??w o nazwie halflife001, halflife002 itd. 1 ss - brak ub, to jest proste jak ros???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 5 Października 2012 Użytkownik #140096 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wyszukaj sobie poprzez start plik??w o nazwie halflife001, halflife002 itd. 1 ss - brak ub, to jest proste jak ros???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 5 Października 2012 Użytkownik Autor #140103 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nie ma ??adnych innych ss'??w !!! Noi tak kupi??em se twina za 30 zl i co tera przez to ze nie mam 4 ss'??w strace 30 zl tak? To co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esprit Napisano 5 Października 2012 #140186 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi