cnk Napisano 5 Października 2012 #140143 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nick:Ceteeerte IP:- SteamID (je??li posiadasz):STEAM_0:1:25136199 Data i godzina bana:nie mam pojecia Czas na jaki go dosta??es:PERM Pow??d bana:aktywny Nick admina:Tab3u Opis sytuacji:Dostalem UB na forum po czym wszedlem na serwer i sobie spokojnie gralem nikogo nie obrazajac ani nic okolo 22 wyszedlem z serwera dzisiaj o godzinie 19.10 chce wejsc na serwer jest napisane ze jestem zbanowany Dlaczego jestem niewinny:Uwazam ze jest to bardzo dobry serwer COD duzo ludzi wiec chcialbym na nim grac, i to ze nie sprawdzilem forum i nie wiedzialem ze mam bana a nie mialem pojecia ze da sie wejsc na aktywnym banie wiec gralem. Mysle ze to nie jest powod by dostawac bana na zawsze .. PROSZE O UB I PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTORYCH OBRAZALEM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esprit Napisano 5 Października 2012 #140183 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi