cnk Napisano 5 Października 2012 #140226 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Nick:Ceteeerte IP:- SteamID (je??li posiadasz):STEAM_0:1:25136199 Data i godzina bana:nie mam pojecia Czas na jaki go dosta??es:PERM Pow??d bana:aktywny Nick admina:Tab3u Opis sytuacj:wszystkim znany. Dlaczego jestem niewinny: Przeprosilem administracje ktora obrazilem wiem ze bylo to glupie z mojej strony ale po prostu jak kazdy czlowiek mialem prawo sie zdenerwowac, a o banie ktory dostalem na 24h nie mialem pojecia poniewaz nie sprawdzalem forum, WI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stfu. Napisano 5 Października 2012 #140237 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Pisze bia??o na czarnym ??e nie dosta??e?? ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 5 Października 2012 #140251 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Gracz zosta?? przezemnie zbanowany na 24h za obrazanie przez forum wiec moze cos nie zadzialalo odpowiednio szybko i ban nie zdazyl sie aktywowac i gracz sobie gral spokojnie na serwerze i nie wiedzial o banie tak jak pisal moze nie zagladal na forum. Dosta?? bana na SteamID wiec jezeli by ban zadzialal od razu jak go aktywowalem nie mialby mozliwosci wejscia na serwer. Wiec prosze o nie banowanie go za AB. Gracz dostaje UB i mam nadzieje ze takie zachowanie sie juz wiecej nie powtorzy. Dodano: 06 pa??dziernik 2012 - 00:33 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi