MeTaNaBoL Napisano 6 Października 2012 #140746 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Nick: MeTaNaBoL IP :80.5.75.58. ===================================================== [bANNEO] Zostales zbanowany przez admina: Zenek sztacheta ! [bANNEO] Czas: permanently [bANNEO] Zbanowany nick: MeTaNaBoL [bANNEO] Powod: Aktywny ban! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na Pochylnia.pl ! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN ! [bANNEO] Twoje IP : 80.5.75.58:27005 ============================================= za co ban jezeli nie mialem bana ??? chcialem wbic 450k lvl a tu ban... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stfu. Napisano 6 Października 2012 #140754 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 http://bany.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=98527 Powiadasz, ??e nie mia??e?? bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek132 Napisano 6 Października 2012 #140761 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Zrob??em ci ssy a ty ich nie wstwwi??e?? na forum, nie wazne co na nich jest wazne ??e wesz??e?? do gry bez unbana co wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeTaNaBoL Napisano 6 Października 2012 Autor #140764 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 kurwa czlowiieku nie dales mi bana jakis typek sie od jakiegos czasu podszywal podemnie patrz nawet pisze mi ze nie jestem zbanowany Adres IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stfu. Napisano 6 Października 2012 #140766 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeTaNaBoL Napisano 6 Października 2012 Autor #140768 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 jak chcesz mozesz mi podac jakis serwer wpiszesz sobie amx_ip i tam pisze czy mam zmienne ip czy nie i wogole nie moglem wykupic rezerwacji nicku pozniewaz mieszkam w angli nie moge wyslac sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek132 Napisano 6 Października 2012 #140772 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 ale to nie ode mnie zale??y, widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeTaNaBoL Napisano 6 Października 2012 Autor #140777 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 przeklnolem raz wiec nie wiem o ci sie rozchodzi i nie mow mi do kogo mam przeklinac lub nie ^.- A wiec co mam teraz zrobic czekac na kogos z wyzsza ranga czy co ? i tak jak pisalem wczesniej nigdy nie gralem na waszym serwerze 4fun gram od 2 miesiecy na ProCOD i 450k i chcialbym dalej kontynulowac gre tam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 6 Października 2012 #140779 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Zrob??em ci ssy a ty ich nie wstwwi??e?? na forum, nie wazne co na nich jest wazne ??e wesz??e?? do gry bez unbana co wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi