Skocz do zawartości

Przepraszam za kolejny temat ale chce to wyjasnic

MeTaNaBoL

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz sory za ten temat ale Baqu czy moglbys dac mi wyjasnic ? czytales wogole co pisalem ? jezeli nie napisze ci jeszcze raz duzymi literami KTOS SIE PODSZYWAL POD MOJ NICK NAWET NA AMXBAN PISZE MI ZE NIE JESTEM ZBANOWANY I NIE GARM NA 4FUN TYLKO NA PROCOD I 450K NIE MAM ZMIENNEGO IP CHCESZ PODAJ MI JAKIS SERVER WEJDZIESZ SOBIE I WPISZESZ AMX_IP I ZOBACZYSZ CZY MAM ZMIENNE CZY NIE BO CHYBA BANA DOSTAJE SIE JAK ZAWSZE NA IP A WIDZISZ GRALEM SPOKOJNIE A TU BAN I ZASKOCZENIE.. Wiec prosze daj sie komus z wyzszej rangi od ciebie wypowiedziec i rozwiacac a nie chamsko mi zamykac temat na ktorym chce wyjasnic moja sprawe... a wogole jezeli bym byl to ja jezeli bym gral na cheatach to myslisz ze bym sie trudzil zeby sie z wami klucic ?

Musi byc jakas mozliwosc... przecierz moge pokazac ze nie mam zmiennego ip moge pokazac screena ze pisze mi ze jestem nadal odbanowany ;/ gram tu juz 2 miesiace i nie chce skonczyc tu gry ;/ a pisalem wczesniej ze nie moglem wykupic rezerwacji poniewaz mieszkam w angli nie moglem wyslac sms

treat people how you want to be treated

oo przypomnialo mi sie ze mam premke na ProCOD i mam tam rezerwacje nicku wygralem tam premke jako 3 wbilem max lvl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...