MeTaNaBoL Napisano 6 Października 2012 #140780 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Jeszcze raz sory za ten temat ale Baqu czy moglbys dac mi wyjasnic ? czytales wogole co pisalem ? jezeli nie napisze ci jeszcze raz duzymi literami KTOS SIE PODSZYWAL POD MOJ NICK NAWET NA AMXBAN PISZE MI ZE NIE JESTEM ZBANOWANY I NIE GARM NA 4FUN TYLKO NA PROCOD I 450K NIE MAM ZMIENNEGO IP CHCESZ PODAJ MI JAKIS SERVER WEJDZIESZ SOBIE I WPISZESZ AMX_IP I ZOBACZYSZ CZY MAM ZMIENNE CZY NIE BO CHYBA BANA DOSTAJE SIE JAK ZAWSZE NA IP A WIDZISZ GRALEM SPOKOJNIE A TU BAN I ZASKOCZENIE.. Wiec prosze daj sie komus z wyzszej rangi od ciebie wypowiedziec i rozwiacac a nie chamsko mi zamykac temat na ktorym chce wyjasnic moja sprawe... a wogole jezeli bym byl to ja jezeli bym gral na cheatach to myslisz ze bym sie trudzil zeby sie z wami klucic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stfu. Napisano 6 Października 2012 #140782 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Cz??owieku nie rozumiesz ??e to nie jest jego sprawa? R??wnie mog??e?? gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeTaNaBoL Napisano 6 Października 2012 Autor #140783 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Jezeli ban zostaje jak moge wyjasnic moja niewinnosc ? i wiem ze to nie jego sprawa ale niech mi nie zamyka chamsko tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stfu. Napisano 6 Października 2012 #140784 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 hmmm.. Je??eli nie masz steama, ani nie masz rezerwacji nicku, ani premki to nie mo??esz udowodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeTaNaBoL Napisano 6 Października 2012 Autor #140787 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Musi byc jakas mozliwosc... przecierz moge pokazac ze nie mam zmiennego ip moge pokazac screena ze pisze mi ze jestem nadal odbanowany ;/ gram tu juz 2 miesiace i nie chce skonczyc tu gry ;/ a pisalem wczesniej ze nie moglem wykupic rezerwacji poniewaz mieszkam w angli nie moglem wyslac sms treat people how you want to be treated oo przypomnialo mi sie ze mam premke na ProCOD i mam tam rezerwacje nicku wygralem tam premke jako 3 wbilem max lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 6 Października 2012 #140798 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi